Tennisles

Sinds enige jaren is Marisca de tennistrainer bij TC Middenmeer. Sinds dit seizoen zal zij dit doen vanuit haar eigen tennisschool.

Meer informatie over Marisca of over tennisles is te vinden onder het kopje:

Tennisles of op de website van de tennisschool.

Tennisles

Tennisschool Groeneveld

Vanaf maart 2022 worden de tennislessen georganiseerd door Tennisschool Groeneveld. Veel gaat er niet veranderden. Eigenaar van de tennisschool is Marisca Uit Oude Groeneveld. Zij verzorgt al een aantal jaren de trainingen voor de jeugd en senioren van TC Middenmeer.

Een voordeel is dat Marisca nu zelf alles verzorgt, van opgaven tot indeling van de lessen. Op deze manier kan er meer maatwerk worden verzorgd.

Op veler verzoek worden er geen trainingen gegeven op nationale feestdagen, deze worden op een later tijdstip ingehaald.

Het lijkt Marisca leuk om in de toekomst ook extra trainingen te gaan aanbieden, denk aan competitie trainingen, dubbel trainingen, conditie trainingen, toernooi begeleiding (voor de jeugd) en haar droom is ook om iets met trainingsreizen te organiseren. Zoals jullie lezen heel veel plannen en ideeën. Dat gaat natuurlijk niet allemaal lukken dit jaar. We moeten dromen houden, en Marisca hoopt deze samen met TC Middenmeer te gaan realiseren.

Marisca is dan ook super trots op deze mooie kans die het bestuur en de leden van TC Middenmeer haar bieden, ze heeft veel zin om met elkaar een mooie toekomst tegemoet te gaan.

Hieronder stelt Marisca zichzelf voor:

Ik ben Marisca Uit Oude Groeneveld, Op mijn vierde ben ik begonnen met tennis, eerst gewoon op clubniveau, en al snel in de selectietraining van Noord Nederland. Vanuit toernooien ben ik vervolgens gescout door de KNLTB voor bondstraining. Via alle nationale jeugd toernooien door heel Nederland en als 14 jarige een senioren toernooi gewonnen met speelsterkte 2.

Hoogtepunt was de Windmill cup in Leeuwarden, dit internationale jeugdtoernooi is één van de hoogste toernooi van de wereld. Onder andere Federer, Murray en Sarapova hebben daar aan meegedaan.

Website tennisschool Groeneveld

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *