Tennisles

De tennislessen bij TC Middenmeer worden sinds georganiseerd door Baars Tennisschool. Namens de tennisschool is Marisca Groeneveld de trainster  en verzorgt zij de tennislessen bij onze vereniging.

Beste seniorleden van TC Middenmeer,

We moeten er nog heel even op wachten maar bijna zijn de banen gereed voor gebruik. Wij zitten inmiddels al wel met ons hoofd bij het voorjaar en dus willen we via deze weg de inschrijving voor de zomerlessen openen.
Zoals eerder is gecommuniceerd zullen de lesseizoenen er iets anders uit gaan zien dan voorgaande jaren en starten we in maart. We willen iedereen op tijd de kans geven zich in te schrijven zodat wij een zo goed mogelijke planning (voor iedereen) kunnen maken. Wederom zal Marisca dit jaar jullie van de lessen voorzien. 

 

Praktische informatie zomerlessen:
Baars Tennisschool biedt van maandag t/m vrijdag tennislessen aan.
Start: week 10 (2 t/m 8 maart)

Aantal lessen: 20 weken zomerles worden er aangeboden.
Kosten: € 227,- per persoon, uitgaande van een groepje van vier. Wanneer de groep bij start groter is, wordt het lesgeld evenredig verdeeld(bijvoorbeeld een groepje van vijf = € 183,-).
Schoolvakanties en feestdagen: In de meivakantie(week 18) en zomervakantie(week 28 t/m 33) wordt er niet gelest. Met Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren wordt er wel gewoon gelest!

Uiterste inschrijfdatum: zondag 2 februari 2020!

 

Voorwaarden

Om je inschrijving te kunnen accepteren dient deze te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Je beschikbaarheid bevat minimaal 2 verschillende dagen en 3 verschillende tijden afgestemd met je lesgroepje.
  • Het volledige team moet worden ingeschreven! Indien je een groepje zoekt geeft dit aan onder het kopje “samen trainen”.
  • Lestijden in het verleden bieden geen garantie voor het nieuwe lesseizoen.

 

Inschrijven?
Via de onderstaande link kun jij je inschrijven voor de tennislessen bij TC Middenmeer.
http://inschrijvingen.baarstennisschool.nl/?action=RegisterForm

 

Kies bij vereniging ‘TC Middenmeer’ en kies ‘TC Middenmeer Zomerlessen Senioren 2020’.

Al eerder ingeschreven via ons inschrijvingssysteem?
Dan heb je inmiddels een persoonlijke link ontvangen. Gebruik deze snel om jouw beschikbaarheid door te geven. De planning zal twee weken voor aanvang van de lessen worden gecommuniceerd.

 

Automatische incasso(senioren)

Per 1 september 2019 streven wij er naar om alle betalingen via de automatische incasso te laten verlopen, dit om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Mocht u een gegronde reden hebben om niet via de automatische incasso te willen betalen dan kunt u contact opnemen met mij. Het bedrag zal eind maart worden geïncasseerd.  

 

Wil je een factuur ontvangen?

Wil je een factuur ontvangen geeft dit dan via de mail aan mij door.

 

In twee termijnen betalen?

We bieden de mogelijkheid aan om in 2 termijnen te betalen echter wanneer je dit in 1 termijn doet dan krijg je € 5,- korting op het lesgeld. Mocht je graag in twee termijnen willen betalen dan kunt u dit via de mail aan mij doorgeven, anders gaan wij er vanuit dat u kiest voor een eenmalige incassering van het lesgeld met € 5,- korting.

 

Mochten er nog vragen zijn omtrent de zomerlessen of vragen in het algemeen, dan hoor ik dit graag. Ik zie jullie inschrijving graag tegemoet.

www.baarstennisschool.nl