Informatie

Het Tennispark van TC Middenmeer ligt bij de haven van Middenmeer verscholen tussen de bomen. Het park kent vier smashcourt banen die allen voorzien zijn van kunstlicht. Op het park staat het clubgebouw, voorzien van kleedruimte met douches. Naast het clubgebouw is er een speelplaats voor kinderen.

Bereikbaarheid:

Vanuit de richting Alkmaar(N242)/Hoorn(A7): vanaf de rotonde het dorp helemaal doorrijden, over de brug is het park direct aan de linkerkant. De ingang zit vlak voor het Texaco tankstation.

Vanuit de richting Wieringerwerf/Slootdorp/Schagen(N248): vanaf de rotonde afslag Middenmeer nemen. Het park zit na 200 meter aan de rechterkant. De ingang zit net voorbij het Texaco tankstation.

Het park kent goede parkeermogelijkheden zowel naast het park als in de directe omgeving, naast het park zijn tevens 2 invalidenparkeerplaatsen. Is er naast het park geen plaats vrij dan kan er geparkeerd worden aan de overkant van de weg bij de weegbrug of over de brug.

LET OP: PARKERENĀ OP DE RECREATIEPLAATSEN VOOR CAMPERS IS VERBODEN. DE GEMEENTE CONTROLEERT HIER SCHERP OP EN DEELT REGELMATIG BOETES UIT!