Racketavond

Racketavond

Iedere donderdagavond vanaf 19:30 uur

Net als voorgaande jaren is er op alle donderdagavonden weer een gezellige Racketavond.

Donderdag 6 April is de eerste racketavond van dit seizoen. Voor veel tennisvrienden is dit inmiddels al een vaste avond in de agenda geworden. Voor diegene die nog nooit op onze Racketavond is geweest leggen we even uit wat deze avond inhoud…

De Racketavond is bedoeld om op een gezellige en ontspannen manier met zijn allen een lekker potje te tennissen. Iedereen is van harte welkom en het maakt niets uit of je een beginnende of gevorderde speler bent. Ook als je dit jaar voor het eerst gaat tennissen is het een prima manier om het geleerde in de praktijk te brengen en je eerste partijtjes te spelen en kennis te maken met je mede clubleden. De bedoeling is dat iedereen rekening houdt met de speelsterkte van de medespelers.

Het belangrijkste is dat we op een gezellige manier lekker bezig zijn met de tennissport.

We beginnen altijd eerst even met een lekker bakkie koffie en om half acht gaan we starten met het schudden van de tennispasjes en worden er dubbelteams gekozen. Dan gaan we, afhankelijk van de opkomst, een half uur tot drie kwartier tennissen en daarna schudden we de pasjes opnieuw. Als je dus wat later komt is het helemaal niet erg, dan stap je gewoon wat later in. Als je geen zin meer hebt dan haal je je pasje weer weg en blijf je gewoon gezellig nog wat drinken. Tussendoor is er ook altijd tijd voor een drankje. We gaan net zolang door tot we er genoeg van hebben en meestal blijven we nog gezellig wat drinken en na kletsen onder het genot van een lekker bittergarnituurtje van onze ChefCock.  Dan hebben we tenminste weer een goede reden om de volgende week weer terug te komen want die extra kilo’s moeten er dan toch weer af!

Reserveer die donderdagavond vast in je agenda en kom er gezellig bij!

Als je eerst nog wat meer informatie wilt, dan kun je altijd bellen met:

Cock Noordermeer: 0227 – 501323

Jack van den Daal: 0227 – 503859